Založ si blog

Celoplošné testovanie trpezlivosti

Štvrtina slovenských voličov určila na čelo výkonnej moci na Slovensku entitu, ktorá je chorobne posadnutá plošným testovaním (okrem iného).

Moc, ktorú kŕčovito zviera v rukách si nedá za žiadnych okolností vziať.

Aké sú možnosti rozumných daňových poplatníkov zachrániť svoj život a zdravie ako i u svojich detí, ak zlyhávajú štátne kontrolné mechanizmy a demokratické zriadenie sa za tichého súhlasu más mení na totalitné?

#JurajStubniak

 

Ak by ste niečo potrebovali, napíšte, pošleme . . .

18.04.2021

Hovorí sa, že všade je chlieb o dvoch kôrkach. Aj keď je to logický nezmysel, tak pravdou ostáva, že každodenné problémy ľudí na celom svete sú v podstate veľmi podobné. Vlado „Čmelák“ Kolenič, slovenský hitmaker číslo jeden, sa rozhodol vycestovať za slobodou pred dlhými 42 rokmi. Kto by si vtedy pomyslel, že sa boľševická totalita pretransformuje na [...]

Maturita v čase korony

28.03.2021

Ó, mládež naša, tys’ držiteľkou rána, vladárkou mája tys’, jara pokladníkom, šafárom šťastlivým; k tebe obraciam sa zo smutnej zápače, od ďalekých honov, mrázkom už striebrených — volám: Vezmi kľúče, domkni raj nám zavretý! Určite by sme našli nejaké tie „drobné“ rozdiely medzi mládežou za čias P.O. Hviezdoslava a tou dnešnou. Možno by [...]

Šach-Matovič a „pád“ vlády

21.03.2021

Udalosti sa jedna cez druhú valia bez toho, aby ktokoľvek súdny v nich videl nejakú logickú postupnosť a aspoň náznak riešenia našej zúfalej situácie. Paradoxne veci, ktoré sa nám môžu zdať z pohľadu prítomného okamžiku krajne negatívne, tak v horizonte blízkej, či vzdialenejšej budúcnosti nemusia pre Slovensko byť katastrofou. A naopak. Obyvatelia mojej vlasti si [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

jurajstubniak

Mám rád videoblogy

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 909920x
Priemerná čítanosť článkov: 21161x

Autor blogu

Kategórie