Založ si blog

Šach-Matovič a „pád“ vlády

Udalosti sa jedna cez druhú valia bez toho, aby ktokoľvek súdny v nich videl nejakú logickú postupnosť a aspoň náznak riešenia našej zúfalej situácie.

Paradoxne veci, ktoré sa nám môžu zdať z pohľadu prítomného okamžiku krajne negatívne, tak v horizonte blízkej, či vzdialenejšej budúcnosti nemusia pre Slovensko byť katastrofou.

A naopak.

Obyvatelia mojej vlasti si zakaždým hovoria, že také zlé to ešte nebolo, ani za toho či oného premiéra, alebo prezidenta. Istotou len ostáva, že s najväčšou pravdepodobnosťou budeme súčasnosť onedlho spomínať ako „staré zlaté časy“.

# Juraj Stubniak

 

(neviem prečo sa  nezobrazuje link na video: https://youtu.be/v0_RqjECghs, administrátori pozrite sa na to. V režime pridania článku ho vidím….)

 

 

 

 

Ak by ste niečo potrebovali, napíšte, pošleme . . .

18.04.2021

Hovorí sa, že všade je chlieb o dvoch kôrkach. Aj keď je to logický nezmysel, tak pravdou ostáva, že každodenné problémy ľudí na celom svete sú v podstate veľmi podobné. Vlado „Čmelák“ Kolenič, slovenský hitmaker číslo jeden, sa rozhodol vycestovať za slobodou pred dlhými 42 rokmi. Kto by si vtedy pomyslel, že sa boľševická totalita pretransformuje na [...]

Maturita v čase korony

28.03.2021

Ó, mládež naša, tys’ držiteľkou rána, vladárkou mája tys’, jara pokladníkom, šafárom šťastlivým; k tebe obraciam sa zo smutnej zápače, od ďalekých honov, mrázkom už striebrených — volám: Vezmi kľúče, domkni raj nám zavretý! Určite by sme našli nejaké tie „drobné“ rozdiely medzi mládežou za čias P.O. Hviezdoslava a tou dnešnou. Možno by [...]

Posledné slovo k testovaniu a trochu aj viac. . .

31.01.2021

S veľkou pompou sa tento rok začalo vakcinovať „proti“ hnusobe. Napriek tomu, že z mnohých odborných kruhov aj dokonca od samotných producentov vakcín prichádzajú rozporuplné informácie, naša garnitúra sa zanovito drží dobrovoľno-násilného plánu. Namiesto toho, aby sa rozprúdila široká diskusia, do ktorej by boli prizvaní aj odborníci, ktorí nie sú priamo [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

jurajstubniak

Mám rád videoblogy

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 909476x
Priemerná čítanosť článkov: 21151x

Autor blogu

Kategórie