Založ si blog

Premiér vs múdrosráči

Náš premiér Igor Matovič si rozhodne nepomohol tým, že označil všetkých svojich kritikov „múdrosráčmi“. Dokázal len, že nie je schopný zastávať svoju funkciu v čele štátu. Každý top politik musí zvládnuť akúkoľvek kritiku a tí múdrejší sa z nej dokonca môžu poučiť a korigovať svoje rozhodnutia tak, aby nenarobili viac škody ako úžitku. Toto zatiaľ nie je Igorov prípad a myslím, že už dosť vody pretieklo rôznymi riekami, aby sme s určitosťou mohli tvrdiť, že ani v budúcnosti nebude.

Prinášam vám ďalší diel videoblogu, v ktorom kladú otázky premiérovi samotní občania. Nechýba ani frajer na záver.

 


Ak by ste niečo potrebovali, napíšte, pošleme . . .

18.04.2021

Hovorí sa, že všade je chlieb o dvoch kôrkach. Aj keď je to logický nezmysel, tak pravdou ostáva, že každodenné problémy ľudí na celom svete sú v podstate veľmi podobné. Vlado „Čmelák“ Kolenič, slovenský hitmaker číslo jeden, sa rozhodol vycestovať za slobodou pred dlhými 42 rokmi. Kto by si vtedy pomyslel, že sa boľševická totalita pretransformuje na [...]

Maturita v čase korony

28.03.2021

Ó, mládež naša, tys’ držiteľkou rána, vladárkou mája tys’, jara pokladníkom, šafárom šťastlivým; k tebe obraciam sa zo smutnej zápače, od ďalekých honov, mrázkom už striebrených — volám: Vezmi kľúče, domkni raj nám zavretý! Určite by sme našli nejaké tie „drobné“ rozdiely medzi mládežou za čias P.O. Hviezdoslava a tou dnešnou. Možno by [...]

Šach-Matovič a „pád“ vlády

21.03.2021

Udalosti sa jedna cez druhú valia bez toho, aby ktokoľvek súdny v nich videl nejakú logickú postupnosť a aspoň náznak riešenia našej zúfalej situácie. Paradoxne veci, ktoré sa nám môžu zdať z pohľadu prítomného okamžiku krajne negatívne, tak v horizonte blízkej, či vzdialenejšej budúcnosti nemusia pre Slovensko byť katastrofou. A naopak. Obyvatelia mojej vlasti si [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

jurajstubniak

Mám rád videoblogy

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 909751x
Priemerná čítanosť článkov: 21157x

Autor blogu

Kategórie